Hoogevoelige en / of paranormaal begaafde kinderen

Leren omgaan met gevoeligheid en paranormale waarnemingen

In de praktijk kom ik veel kinderen tegen die hooggevoelig zijn. Hooggevoeligheid is een term die nog niet bifoto hooggevoeligheidj iedereen bekend is. Omdat mijn beide kinderen en ik zelf  hooggevoelig zijn, weet ik hoe lastig het kan zijn om hier mee om te gaan. Door de jaren heen heb ik hier veel ervaring mee opgedaan. Ik heb aan mijn eigen kinderen gezien hoe fijn het is als jouw gevoeligheid wordt gezien door de omgeving, dat deze er mag zijn. Nog mooier is het als er geleerd mag worden hoe je de gevoeligheid kan inzetten, juist als kwaliteit.

Samen met mijn collega, integratief- en energetisch therapeut Karen Schröder, heb ik een training gemaakt. Deze is speciaal geschikt voor kinderen die hooggevoelig en / of paranormaal begaafd zijn. Wij hebben onze krachten en ervaringen op het gebied van hoog gevoeligheid en paranormale gaven gebundeld en zijn heel blij met het resultaat.

Het is onze wens dat de gevoelige en paranormaal begaafde kinderen zich gezien en gehoord voelen. Dat ze ervaren dat ze mogen zijn wie ze zijn en dat dit helemaal ok is. Daarnaast willen wij ze inzicht en handvatten geven om met hun gevoeligheid en paranormale gaven om te gaan en deze te herkennen in de ander. Hiermee creëren zij vertrouwen in zichzelf, leren ze bij zichzelf te blijven en vergroten zij hun ik-sterkte.

Alle kinderen die deelnemen werken aan hun eigen unieke hulpvraag en leren gebruik te maken van hun talenten en kwaliteiten om deze te kunnen beantwoorden.

Deze training is speciaal geschikt voor kinderen die hoog gevoelig zijn en / of paranormale ervaringen hebben. U kunt hierbij denken aan kinderen die onder andere:

Praktische informatie:

Data:     januari 2018

Tijd:       15.15 uur inloop, 15.20 uur start tot 16.20 uur

Kosten: € 25,00 per keer en €75,00 voor de gehele training. Dit is inclusief intakegesprek, werkboekje, certificaat en een afsluitend oudergesprek met tips en adviezen op maat.

Plaats:  Achterweg 53 in Wassenaar

Heeft u vragen, wilt u op de hoogte blijven van de start van de nieuwe training of wilt u uw kind inschrijven maak dan gebruik van het contactformulier of neem telefonisch contact op.