Trainingen

Hieronder staan de trainingen en bijeenkomsten die dit jaar gegeven worden. Klik de cursus of bijeenkomst aan voor actuele informatie als data en tijden.

Kinderen

De Schat van Ik is een serie van 3 therapeutische groepssessies waarbij kinderen zowel individueel als samen werken aan hun eigen hulpvraag. De Schat wordt meerdere keren per jaar gegeven in samenwerking met Integratief therapeut Karen Schröder uit Wassenaar. Kinderen kunnen deze sessies meerdere keren per jaar volgen. Iedere keer dat ze een traject volgen gaan we een stapje verder in de verdieping.

Ouders

Als ouders van kinderen van deze tijd sta je af en toe voor grote en kleine vraagstukken met betrekking tot de opvoeding en begeleiding van je kind. Tijdens deze avonden komen verschillende onderwerpen aan bod en bied ik je een ander zicht op je kind. Je leert je kind op een andere manier kennen en gaat ook je eigen gedrag als ouder kennen en herkennen. Deze boeiende inzichten kun je thuis direct toepassen en ervaren dat je zelf heel goed weet wat jouw kind nodig heeft.