Volwassenen

Werken vanuit jouw eigen kracht en wijsheid

We bereiken allemaal wel eens een punt waarop we het even niet meer weten of waar het ons soms wat teveel wordt. Er moeten bijvoorbeeld keuzes gemaakt of beslissingen genomen worden. Piekeren en alles blijven overdenken liggen op de loer en voor je het weet ontstaat er een vicieuze cirkel die maakt dat de verwarring alleen maar groter wordt. Herken je het gevoel om altijd hetzelfde kringetje te lopen? Loop je herhaaldelijk tegen hetzelfde soort problemen aan? Wordt de situatie op het werk je eigenlijk te veel? Ben je op zoek naar meer balans maar weet je even niet hoe?

Soms komen we tot het besef dat dingen die voorheen prima leken te werken, opeens niet meer goed voelen. De vraag is dan hoe je daarmee om kan gaan en hoe je een patroon kan doorbreken. In een aantal coaching sessies kijken we samen naar je hulpvraag en gaan we op zoek naar je eigen kracht en wijsheid. Samen vinden we een oplossing die voor jou werkt.

Wil je liever een keertje sparren over die lastige keuze of beslissing die je moet maken onder het genot van een kop koffie of thee? Ook dat kan!

Persoonlijke coaching of sparren is voor iedereen die vragen heeft over of vastloopt op het gebied van: